aboutus

Γραμμή Παραγωγής

Η Co. εξοπλισμών αυτοματοποίησης WeldSuccess, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής στο σχέδιο, τις πωλήσεις εξαγωγής, και την υπηρεσία των κυλίνδρων συγκόλλησης, positioners συγκόλλησης και συγκόλλησης της στήλης και των χειριστών βραχιόνων από το 1999, που βρίσκονται στην πόλη της Κίνας Wuxi.

 

Oversea στην αγορά, οι μηχανές μας καλύπτουν τη Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, και είμαστε κύριοι της oversea ικανότητας αντιπροσωπειών και υπηρεσιών. Η ομάδα μας συνεχίζει μέσω της εφαρμογής νέας τεχνολογίας και το νέο σχέδιο που εκτελεί, συνεχίζει προσπάθειες για μια υπηρεσία στάσεων να ωφελήσει τους πελάτες μας.

 

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

- Οι κύλινδροι συγκόλλησης σωλήνων μας έχουν τους ακόλουθους διαφορετικούς τύπους: συμβατικά rotators συγκόλλησης ρύθμισης μπουλονιών, συμβατικοί ρόλοι στροφής δεξαμενών βιδών μολύβδου, υδραυλική τακτοποίηση επάνω rotators συγκόλλησης, rotators στροφίων, και τους μόνους κυλίνδρους συγκόλλησης ευθυγράμμισης. rotator αυτών των όλο τύπων μπορεί να κάνει μηχανοποιημένος. μπορούμε επίσης να εξοπλίσουμε τις travalling διαδρομές.

-- Rotator συγκόλλησης είναι ερευνάται, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται απορροφώντας εσωτερικό και διεθνή προηγμένο τον εξοπλισμό.

-- Κυρίως χρησιμοποιημένος για το μεγάλο σωλήνα, τα εμπορευματοκιβώτια, τους λέβητες, τα δοχεία πίεσης, τη δεξαμενή πετρελαίου, τον πύργο αέρα και άλλες συγκόλληση συνελεύσεων κυλίνδρων, ανατίναξη και ζωγραφική.

-- Η μηχανή μπορεί assort όλα τα είδη αυτόματης συγκόλλησης ή χειρωνακτικής συγκόλλησης, βελτιώνοντας την ποιότητα συγκόλλησης, μειώνοντας την εργασία και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα.

-- Οι κύλινδροι συγκόλλησής μας συσκευάζουν έναν κύλινδρο κομματιού κίνησης & έναν πιό μη απασχόλησης κύλινδρο κομματιού μαζί ως ένα σύνολο για την πώληση.

-- Ο μακρινός έλεγχος χεριών, ο ραδιο έλεγχος & ο έλεγχος είναι όλοι χεριών πενταλιών ποδιών avaialble.
-- Top-class ηλεκτρονικά συστατικά από Σνάιντερ για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη χρησιμοποιώντας ζωή.
-- Η ταχύτητα περιστροφής κίνησης δεξαμενών μας των ρόλων συντονισμού είναι στην ψηφιακή ανάγνωση.
-- 100% νέος από τον αρχικό κατασκευαστή – Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗΣ WUXI WELDSUCCESS, ΕΠΕ.
--  Εάν το ενιαίο μήκος περισσότερο από 8 σωλήνων σας μετρά, προτείνουμε ότι επιλέγετε έναν κύλινδρο κίνησης και δύο πιό μη απασχόλησης κυλίνδρους στην υποστήριξη.

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

-- Η μικροί στήλη και την οι βραχίονες είναι ιδανικοί για το μοντάρισμα ενός κεφαλιού ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου ή MIG του κεφαλιού συγκόλλησης κατά ένωση των σωληνώσεων. Οι μεγαλύτερες τη μονάδες επιτρέπουν στο κεφάλι συγκόλλησης για να είναι σε ιδανική θέση κατά ένωση των σκαφών και των λεβήτων. Τα μεγέθη κυμαίνονται από 1,0 X 1,0 έως 6 X 6 ως πρότυπα και τα μεγέθη μέχρι 10 X 10 μπορούν να διευκρινιστούν από το αίτημα.

-- Κατασκευάζουμε μια πλήρη γραμμή χειριστών συγκόλλησης στηλών και βραχιόνων που μεγιστοποιεί και την ασφάλεια και την παραγωγή με τις χωρητικότητες φορτίων που κυμαίνονται από 50kg ως 1,000kg (σε κάθε τέλος του βραχίονα).

-- Ο αυτόματος χειριστής συγκόλλησης μπορεί να υιοθετηθεί με τη διάφορη δύναμη συγκόλλησης (εμπορικό σήμα των κινέζικων ή εισαγωγών).

-- Το τέντωμα του διαγώνιου βραχίονα προσαρμόζει το stepless έλεγχο ταχύτητας μετατροπέων συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος για να εξασφαλίσει στήριγμα εργασίας.

-- Το κεφάλι που εξοπλίζεται με τις ηλεκτρικές διαγώνιες φωτογραφικές διαφάνειες, μπορεί να ρυθμίσει τη θέση της συγκόλλησης.

-- Η φρενάροντας συσκευή μπορεί να εξασφαλίσει εργασία στηλών στο ασφαλές περιβάλλον.

-- Σπάσιμο-ανθεκτική και αντιολισθητική συσκευή αλυσίδων στο βραχίονα για να εγγυηθεί την ασφάλεια.

-- Οι προσαρμοσμένες απαιτήσεις χειριστών ένωσης γίνονται αποδεκτές.

-- Αυτόματη σίτιση συλλιπάσματος, που ανακτεί τις συσκευές, τη συσκευή τροφοδοτών καλωδίων, τη λειτουργώντας πλατφόρμα και την καρέκλα (προαιρετικές).

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

 

 

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  • ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων

OEM / ODM

  • ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Info
Τηλ.: : 86-15251624041
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)