Αρχική Σελίδα

Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ WUXI GUOHENG, ΕΠΕ ιδρύεται το 2003 που έχει μια ιστορία περισσότερων από δέκα ετών στο σχέδιο, την ανάπτυξη και την κατασκευή του εξοπλισμού συγκόλλησης πύργων αέρα offshore&onshore, CNC τον τέμνοντες εξοπλισμό και τη γραμμή συγκόλλησης δομών χάλυβα ακτίνων Χ/ακτίνων κιβωτίων. GUOHENG έχει ένα κράτος-αναγνωρισμένο κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας, και τόσο καλά όσο μια ομάδα του πεπειραμένου επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού του υψηλού επιπέδου, GUOHENG κατέχει τη μεγάλη ικανότητα της έρευνας προϊόντων και της ανάπτυξης και της κατασκευής.

 

GUOHENG κυρίως εξυπηρετεί για τη βαριά επεξεργασία, τον παράκτιο πύργο αέρα, το χερσαίο πύργο αέρα, την παράκτια πλατφόρμα, το ναυπηγείο σκαφών, το λέβητα, το σκάφος πίεσης, το σωρό γεφυρών, το πετροχημικό, τη γραμμή σωληνώσεων πετρελαίου και τη δομή χάλυβα, που όχι μόνο σχεδιάζει και κατασκευάζει τον εξοπλισμό συγκόλλησης και κοπής, αλλά και παρέχει μια πλήρη λύση για την αυτόματα λύση συγκόλλησης και Robotization παραγωγής σας όπως οι ελεύθερες τεχνικές διαβουλεύσεις, ο προγραμματισμός παραγωγής, το σχεδιάγραμμα και το σχέδιο προϊόντων, η εγκατάσταση και η ανάθεση, η λειτουργία και η διαχείριση, κ.λπ.

 

Με την ανάπτυξη βιομηχανικών 4.0, η αυτοματοποίηση, η πληροφορικοποίηση και Intellectualization έχουν γίνει όλο και περισσότερο σημαντικές και η βιομηχανική αναβάθμιση είναι επιτακτική. GUOHENG αντιμετωπίζει τις προκλήσεις ενεργά. Ρυθμίσαμε τις σειρές παραγωγής, αναβαθμίζουμε όλα τα προϊόντα σε μηχανικό και τον έλεγχο. Επιπλέον, ομάδα κοπής ρομπότ οργάνωσης και συγκόλλησης ρομπότ ειδικά, και χτίζουμε τη συνεργασία με τους κατασκευαστές ρομπότ. Τώρα, συνεργαζόμαστε με τη Γερμανία KUKA, την Ιαπωνία FANUC, τη Σουηδία ABB, και την Ιαπωνία YASKAWA.

 

 

Χαιρετίζουμε θερμά την προστασία σας και θα εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και στο σπίτι και στο εξωτερικό με τα προϊόντα της ανώτερης ποιότητας και της άριστης υπηρεσίας που συνδέονται με την τάση της περαιτέρω ανάπτυξης όπως πάντα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. μηχανημάτων Guoheng Wuxi, ΕΠΕ άρχισε το 2003, το οποίο έχει περισσότερο από την ιστορία 10years. Υπογραμμίζουμε στο qulity και την υπηρεσία μηχανών. Εν τω μεταξύ, παίρνουμε επίσης κάθε πελάτη ως ειδική περίπτωση και παρέχουμε την καλύτερη λύση με τη βοήθεια κατάλληλου. Με τα έτη ανάπτυξης, είχαμε καλλιεργήσει τον πολιτισμό μας: αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, επαγγελματικοί και γρηγορότεροι υπηρεσία και πελάτης πρώτα.

Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd Wuxi Guoheng Machinery Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Guoheng

Ετήσιες πωλήσεις : 3Million-5Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Συγκόλλησης Rotator για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Συγκόλλησης Rotator για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Συγκόλλησης Rotator για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Συγκόλλησης Rotator για τις πωλήσεις